به گزارش سیماصنعت، اسماعیل جلیلی سرپرست بانک دی در این جلسه با بیان اینکه باید برای انضباط بخشی و نظارت بر شرکتهای زیرمجموعه گروه مالی دی دستورالعملی تدوین و رابطه بانک با گروه مالی بر اساس آن تنظیم شود، گفت: انتظار داریم اثر عملکردی فعالیتهای گروه مالی درصورتهای مالی بانک به صورت ویژه مشخص باشد.
وی با اشاره به اخذ موافقت اصولی تأسیس صندوق سرمایهگذاری در املاک و مستغلات توسط بانک دی، تأکید کرد: معاونت مالی بانک باید با همکاری گروه مالی، گزارش پیشرفت عملیات اجرایی این پروژه را به شکل مستمر در اختیار اعضای هیأت مدیره قرار دهد.
جلیلی همچنین با بیان این که ضرورت دارد اقدامات لازم برای برگزاری مجمع عمومی سالیانه به قید فوریت در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: باید با اجرای برنامه ابلاغی تحول بانک و نیز واگذاری سرمایه گذاری غیربانکی و بهبود وضعیت مالی بانک، زمینه مناسب تقویت ارزش معاملاتی سهام بانک در بازار سرمایه فراهم شود.
سرپرست بانک دی با قدردانی از اقدامات انجام شده در گروه مالی دی، انضباط ایجاد شده در گروه و شرکتهای زیرمجموعه را قابل تقدیر خواند و گفت: مولدسازی داراییهای بانک با فروش اموال مازاد در اختیار شرکتهای زیرمجموعه گروه مالی، میتواند به افزایش توان بانک در خدماترسانی به مشتریان منتهی شود.
همچنین محمدرضا ادبی، نایب رئیس و فریدون رشیدی و همتالله حسینزاده، اعضای هیأت مدیره بانک، در این جلسه رهنمودهای لازم به منظور بهبود عملکرد گروه مالی را ارائه کردند.
در ابتدای این جلسه مهدی معدنچی زاج، مدیرعامل و مدیران گروه مالی دی، گزارشی از عملکرد گروه و شرکتهای زیرمجموعه آن ارائه کردند.
وی اظهار امیدواری کرد با تعیین تکلیف هرچه سریعتر املاک مربوط به شرکتهای زیرمجموعه گروه مالی، منابع آزادسازیشده در راستای تقویت نقدینگی در بانک دی به کار گرفته شود.
محمد مؤمنی سرپرست معاونت مالی و سرمایهگذاری بانک دی نیز با بیان اینکه مقرر شده است جلسات مستمری در حوزه معاونت مالی و سرمایهگذاری به منظور رسیدگی به شرایط شرکتهای زیرمجموعه گروه مالی برقرار شود، گفت: عملکرد شرکتهای گروه متناسب با بودجه و استراتژیهای تدوین شده بررسی میشود.
انتهای پیام
بانک دی – گروه مالی دی