به گزارش سیماصنعت، با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری گفت: صندوق بازنشستگی مس با بیش از ۶۰۰۰ نفر مشارک یکی از مجموعههایی است که میتواند شعار امسال را عملیاتی کند و جهش تولید را با مشارکت مشارکین این موسسه محقق نماید.
وی ایجاد آرامش در دلهای بازنشستگان، ایجاد انضباط مالی و اداری، مولدسازی اموال و املاک و پیگیری موارد حقوقی و قضایی را ۴ هدف اصلی خود در این موسسه برشمرد و افزود: با انجام تطبیق سالیانه و سایر اقدامات به لطف الهی، گام کوچکی در جهت رضایت آنها برداشتهایم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی برقراری مدیریت یکپارچه شرکتهای تابعه موسسه صندوق را اقدام مهم بعدی در زمینه ایجاد انضباط مالی و اداری در صندوق و این شرکتها دانست و گفت: یکی از مهمترین معضلات مجموعه صندوق ثبت شرکتهای تودرتو و لایهای در طی سالیان متوالی بوده است که در طی این مدت مدیریتی با جدیت جلوی ثبت شرکت جدید گرفته شده است.
علیخانی از راهاندازی شرکت آلیاژکاران رفسنجان در آینده نزدیک خبر داد و افزود: این مسئله را بهطورجدی پیگیری میکنیم تا بتوانیم گلوله فولادی مصرفی شرکت ملی مس را در استان کرمان تولید نماییم.
وی به پیگیری و اخذ سند مالکیت آپارتمانهای ازدسترفته صندوق اشاره کرد و ادامه داد: تعریف بزرگترین پروژه ساختمانی در استان کرمان موضوع مهم بعدی است که بهطورجدی در حال پیگیری آن هستیم.
علیخانی با تأکید بر برخورد بدون تعارف و تزلزل در زمینه موارد حقوقی و قضایی، به فرمان ۸ مادهای مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در فرازی از این فرمان آمده است “با آغاز مبارزهٔ جدّی با فساد اقتصادی و مالی، یقیناً زمزمهها و بهتدریج فریادها و نعرههای مخالفت با آن بلند خواهد شد. این مخالفتها عمدتاً از سوی کسانی خواهد بود که از این اقدام بزرگ متضرر میشوند و طبیعی است بددلانی که باسعادت ملت و کشور مخالفاند یا سادهدلانی که از القائات آنان تأثیر پذیرفتهاند با آنان همصدا شوند. این مخالفتها نباید در عزم راسخ شما تردید بیفکند. به مسئولان خیرخواه در قوای سهگانه بیاموزید که تسامح در مبارزه با فساد، بهنوعی همدستی با فاسدان و مفسدان است”.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی در این جلسه با یادآوری مصوبه شورایعالی رفاه در جهت تغییر ساختار هیئت امناء صندوق گفت: از سه منظر مشارکین صندوق، شرکتهای تابعه و شرکت ملی صنایع مس میتوان این موضوع را مورد بررسی قرارداد زیرا این موسسه خصوصی و غیرانتفاعی بوده و هیچگاه از بودجه دولتی استفاده نکرده است.
علیخانی ادامه داد: هرچند بر تقویت نقش تنظیمگری دولت در حوزه تأمین اجتماعی تأکید شده است؛ اما این تصمیم نوعی تصدیگری است نه تنظیمگری.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۳ هزار نفر در شرکتهای تابعه صندوق مشغول به کارند افزود: با تغییر ساختار هیئتامنای صندوق، این افراد نیز دچار اختلال میشوند.
وی در پایان با اشاره به اینکه شرکت ملی صنایع مس ایران نیز به کمک شرکتهای ذیل صندوق تولیداتش را انجام میدهد و قیمت تمام شده تولید را مدیریت میکند، یادآور شد: ۴۹ درصد عملیات خاکی شرکت مس، ۸۰ درصد گلوله مصرفی این شرکت، ۹۹ درصد مواد شیمیایی مصرفی و ۱۰۰ درصد تأمین نیروی شرکت ملی مس از طریق صندوق بازنشستگی مس و شرکتهای تابعه آن انجام میشود.
در ادامه جلسه فخار، بهاءالدینی و محمودی به نمایندگی از مجمع نمایندگان کانون بازنشستگان و مهندس احمدی و مهندس زارع از اعضا هیئتمدیره صندوق بازنشستگی به بیان مطالبی پیرامون قانون خدمات کشوری، چگونگی شکلگیری مصوبه شورایعالی رفاه و مصوبه هیئت دولت، و همبستگی بیشتر مسئولین جهت ابطال این مصوبه و دیگر ایرادات مصوبه مذکور پرداختند.
همچنین در پایان جلسه نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از مجمع نمایندگان استان، به زحمات بازنشستگان شرکت مس اشاره کرد و گفت: بازنشستگان، فعالان تولید صنعت مس دیروز بودند؛ اما متأسفانه امروز دغدغهمندان صنعت مس شدهاند و هر روز نگراناند که چه اتفاقی قرار است برای آنها بیفتد.
نویدی ضمن تأکید بر حفظ اتحاد بین مدیران استان، نمایندگان مجلس و ائمه جمعه افزود: نباید اجازه دهیم اختلافنظرها مانع پیشرفت استان شود.
وی ادامه داد: مجموعه شما مجموعه بزرگی است و کارهای بزرگی انجام داده است و من به نمایندگی از مجمع نمایندگان استان عنوان میکنم که تمام تلاش خود را برای رفع نگرانی از بازنشستگان صنعت مس انجام خواهیم داد.
انتهای پیام
صندوق بازنشستگی مس – کانون بازنشستگان