حتی اگر شیفته گوگل کروم هستید هم این مرورگر را امتحان کنید

امروز قصد داریم مرورگر فوق‌العاده آرک – Arc را معرفی کنیم که با طراحی، ایمنی و عملکرد عالی خود می‌تواند جایگزینی فوق‌العاده برای گوگل کروم باشد.

به گزارش گجت نیوز، گوگل کروم بدون شک یکی از محبوب‌ترین مرورگرهای حال حاضر دنیاست که توسط میلیاردها نفر در سرتاسر جهان استفاده شده و عملکردی عالی و قابلیت‌هایی استثنایی را ارائه می‌کند. در عین حال، امروز قصد داریم مرورگر جدیدی به نام Arc را معرفی کنیم که می‌تواند جایگزینی عالی برای گوگل کروم باشد.

اگر گمان می‌کنید مرورگر تازه‌واردی مثل آرک نمی‌تواند گوگل کروم کبیر را به چالش بکشد در ادامه با گجت نیوز همراه باشید تا به معرفی بیشتر آن بپردازیم.

آیا مرورگر Arc می‌تواند جایگزین مناسبی برای گوگل کروم باشد؟

برای معرفی بیشتر قابلیت‌های مرورگر آرک و مقایسه بهتر آن با گوگل کروم، بررسی آن را در چند بخش طراحی، قابلیت‌ها، عملکرد و امنیت انجام خواهیم داد.

طراحی مرورگر آرک

با یک نگاه ساده متوجه خواهید شد که Arc مرورگری منحصربفرد بوده و ظاهری متفاوت از سایر نمونه‌های بازار دارد.

طراحی Arc

تب‌های این مرورگر به جای اینکه در بالای صفحه کنار یکدیگر ظاهر شوند، در نواری در قسمت چپ زیر یکدیگر قرار گرفته‌اند. کاربران همچنین قادر خواهند بود وبسایت‌های مورد نظر و بوکمارک‌های خود را نیز به این بخش اضافه کرده و در بالای قسمت تب‌های باز ذخیره‌شان کنند. علاوه بر این، مرورگر Arc همچنین امکان نمایش همزمان چندین تب کنار یکدیگر از طریق قابلیت Split View را نیز در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

مرورگر آرک همچنین تب‌های مشابه را در پوشه‌های جداگانه یا در بخشی به‌نام Spaces نگهداری می‌کند که که در قسمت پایین نوار کناری تب‌ها قرار دارد. Spaces در حقیقت همانند قابلیت گروه‌بندی تب‌ها در گوگل کروم بوده و می‌تواند برای نگهداری مجموعه تب‌های با تم یکسان مثل مثل سفر، کار یا ورزش استفاده شود.

از سوی دیگر اما گوگل کروم ظاهری کلاسیک داشته و تب‌ها را در قسمت بالای صفحه کنار یکدیگر قرار می‌دهد. این ظاهر آشنا مشابه با اکثر مرورگرهای دیگر بوده و در عین ارائه عملکرد بسیار خوب، خلاقیت خاصی ندارد. از سوی دیگر برخی ویژگی‌های مرورگر کروم مانند گروه‌بندی تب‌ها نیز مشابه Arc بوده و باعث ارتقای کاربری می‌شوند.

قابلیت‌های مرورگر Arc

آرک قابلیت‌هایی عالی، خلاقانه و بعضا عجیب دارد که آن را به یک مرورگر منحصربفرد تبدیل می‌کنند. یکی از این قابلیت‌ها Easel نام دارد که امکان ذخیره صفحات تعاملی وب در بخشی جداگانه را به کاربران می‌دهد. این قابلیت که در حال حاضر تنها روی مک او اس قابل استفاده است، برای برنامه‌ریزی و جمع کردن ایده‌های مختلف در یک فضای واحد بسیار مفید است و می‌تواند برخی اطلاعات مفیدی مثل وضعیت آب و هوا یا گزارش امتیازات ورزشی را به‌صورت انیمیشنی به کاربر نمایش دهد.

گوگل کروم مرورگر

از سوی دیگر، با دانلود افزونه Boosts برای این مرورگر می‌توانید ضمن دسترسی به برخی ابزارهای جذاب و کاربردی طراحی شده توسط کاربران به تم‌ها و طراحی‌های جدیدی برای این مرورگر نیز دسترسی پیدا کنید. به‌طور مشابه، Arc Max نیز هوش مصنوعی را به این مرورگر آورده و با برخی ابزارهای آن ادغام می‌کند. هر دوی این قابلیت‌ها البته فعلا تنها در اختیار کاربران macOS هستند.

مرورگر کم‌ادعای آرک همچنین از یک سرویس مدیریت پسورد مجزا برخوردار بوده و به دلیل آن که بر اساس موتور کرومیوم طراحی شده به تمامی افزونه‌های گوگل کروم دسترسی خواهد داشت. بعلاوه، کاربران می‌توانند تمامی داده‌های این مرورگر اعم از فولدرها، بخش Spaces یا حتی تب‌های باز را به‌صورت آنی بین دستگاه‌های مختلفی که به یک اکانت واحد متصل هستند به اشتراک بگذارند. در این بخش البته باید توجه کنید که هنوز امکان اشتراک‌گذاری پسوردها، افزونه‌ها، تب‌های مورد علاقه و پروفایل‌ها فراهم نیست!

مرورگر آرک همچنین قادر است تب‌های باز و بلااستفاده را پس از مدت زمانی مشخص که توسط کاربر تعیین می‌شود به‌طور خودکار بسته و فضای کاری را اندکی خلوت‌تر کند.

گوگل کروم مرورگر

از سوی دیگر مرورگر گوگل کروم نیز از سرویس اختصاصی مدیریت پسورد خود بهره برده و می‌تواند ضعیف بودن هریک از پسوردهای کاربر را به او گوشزد کند. از طرفی، گوگل کروم همچنین در بخش اشتراک‌گذاری محتوا بهتر از Arc عمل کرده و از تب‌های باز، بوکمارک‌ها، پسوردها و برخی اطلاعات دیگر نیز پشتیبانی می‌کند.

Google Chrome همچنین قابلیت‌های جذاب ریز و درشت دیگری نیز دارد. برای مثال، live Caption قادر است به‌طور اتوماتیک به هریک از ویدیوهایی که تماشا می‌کنید، زیرنویس اضافه کند! گوگل همچنین در تلاش است تا قابلیت‌های هوش مصنوعی مولد را تا جای ممکن با مرورگر خود ادغام کند. هوش مصنوعی گوگل در حال حاضر قادر است تب‌ها را طبقه‌بندی کند، تم‌های سفارشی تولید کند و حتی در نگارش متون نیز کمک بزرگی برای کاربر باشد.

انتهای پیام