مدیرعامل بانک صادرات ایران با تذکر نسبت به از دست دادن سهم بیشتر بازار بانک در مقایسه با رقبا بر استفاده از تمامی ظرفیتها برای جذب منابع تاکید کرد و گفت: مبنای ارزیابی عملکرد شعب در بانک صادرات ایران از این به بعد به صورت نظاممند و مرتب و منظم بر اساس مدل کارت اعتباری متوازن و بر اساس سیاستهای کلان بانک، انجام خواهد شد.
سیفی در عین حال با قدردانی از شعبی که امتیاز لازم برای افزایش منابع را کسب کردهاند، گفت: تلاش همکاران در سطح شعب مورد توجه مدیران است و ما قدردان تلاشهای صورت گرفته، هستیم.
او اظهار کرد: استراتژی تغییر و تحول همواره با دشواریهایی همراه است و برخی زیرساختهای فناوری اطلاعات بانک با کاستیهایی همراه بود که با تعریف یک برنامه مدیریت استراتژیک و احیا برای بانک تلاش شده تا زیرساختهای فناوری اطلاعات بانک برای دهه آینده ارتقا یابد.
سیفی افزود: با افزایش ظرفیت زیرساختهای فناوری اطلاعات، مشکلات و اختلال بانکداری شبانه و مشکلات همراه بانک، مرتفع شد. با راهاندازی نئوبانک حرکت به سمت احراز هویت غیرحضوری و خلوتتر شدن شعب و همچنین استفاده از زمان بیشتر برای رسیدگی و پرستاری از مشتریان بزرگ بانک فراهم خواهد شد.
او تلاش برای اصلاح ساختارهای مالی بانک از جمله افزایش سرمایه و تلاشهای انجامشده در این زمینه را مورد توجه قرار داد و گفت: سرمایه نظارتی و کیفیت سرمایه بانک بهبود خواهد یافت.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در این نشست با تشریح شرایط کلان نظام بانکی و جایگاه این بانک، خواستار تلاش بیشتر همکاران برای تمرکز جدی بر بازاریابی و افزایش سهم مناسب از بازار در شرایط رقابتی بین بانکها شد.
وی با اشاره به اینکه مهمترین نکته در مواجهه با مشتریان حقوقی، توجه به کارکنان و ارائه خدمات به آنها است و باید با ارائه خدمات متنوع به آنها از ظرفیت بانک برای تمرکز حقوق و دستمزد کارکنان شرکتها و مشتریان حقوقی نهایت استفاده را ببریم.
سیفی پرداخت تسهیلات به جای تعهدات و تبدیل تعهدات به تسهیلات را خط قرمز بانک عنوان کرد و تاکید کرد: از ابتدای سال آینده تمامی پرداخت تسهیلات و تعهدات با دقت در ستاد رصد خواهد شد و اضافه پرداخت هر شعبه به حساب همان شعبه منظور خواهد شد و شعب ناتراز درجه از دست خواهند داد.
او با تاکید بر رعایت بهداشت اعتباری در پرداخت تسهیلات خواستار توجه جدی به مشتریان وفادار و دارای معدل در پرداخت تسهیلات شد و کلید اصلی حل مشکلات عمده بانک را منابع عنوان کرد و افزود: باید افزایش منابع و حل مشکل ناترازی شعبه به عنوان اقدام اول و سودآوری شعبه به عنوان مرحله بعدی با جدیت در دستور کار قرار گیرد. پس شرط لازم منابع و شرط کافی سودآوی است.
سیفی در این نشست همچنین بر حل مشکلات مردم و توجه به گرهگشایی از مشکلات آنها تاکید کرد.
رئیس هیئتمدیره بانک صادرات ایران نیز در این نشست با تاکید بر لزوم شناخت کافی از نقاط ضعف و قوت شعب توسط کارمندان، گفت: باید با تلاش و همدلی نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.
قربان اسکندری با بیان اینکه باید مهارت کارکنان افزایش یابد، لزوم آموزش و استفاده از فرصتها را خاطرنشان کرد و افزود: بانک صادرات ایران ظرفیت نیروی انسانی زیادی دارد و باید ارزش این نیروی انسانی را دانست و با فعالیت بیشتر همراه با آموزش بانک را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
انتهای پیام
بانک صادرات – ظرفیت نیروی انسانی